12 april 2013

The Attitude årets bästa företag!


Den 8.4.  träffades vi dvs. Sara Wikström, Clara Haglund, Maria Hämäläinen och vår lärare Annika Arilehto utanför stadsteatern vid järnvägstorget. Där började vår resa till Lojo, till Våga vara företagare finalen. Vi kom till Lojo, yrkeshögskolan Luksia  10-tiden och där fick vi information gällande de två följande dagarna som skulle bestå av presentationer, intervjuer och flera nya kontakter som t.ex. våra rumskompisar från Kristinestad. 

Under den första dagen så deltog The Attitude i en mässa, där vi sålde våra telefonskal och blev intervjuade av domarna. Till vår stora överraskning så köpte två av domarna telefonskal av oss. Senare på kvällen var det en festtillställning med olika uppträdande och shower, och ännu senare på kvällen ett disko för alla ungdomar.

Nästa dag vaknade vi tidigt för att packa och ställa oss i ordning för dagens företags presentation och intervjuer.  Vår presentation gick utmärkt bra och domarna fick en positiv inställning till oss.

Kring fyra var det dags för prisutdelning. The Attitude vann bästa presentation, hedersomnämnande för bästa ledarskap och hela vår kategoris mästerskap!1 kommentar:

  1. Grattis flickor! Ni kommer att gå långt med er positiva ATTITUDE!

    SvaraRadera