10 september 2015

Fotbollsturnering pojkar åk 7-9

Under gårdagen onsdagen den 9/9 var pojkarnas fotbollslag och spelade turnering. Första matchen mot Lyceiparkens skola slutade 5-3 till Botby. Andra matchen var mot Helsinge. Här öppnade Helsinge väldigt starkt och tog ledningen med 1-0. Efter detta fortsatte Helsinge att skapa chanser och mot slutet av första halvlek hade Botby väldigt svårt att få tag i bollen.

I andra halvlek tog Botby över mer och mer och till slut kom kvitteringen. Efter detta var det en konstant press mot Helsinges mål. Matchen slutade dock 1-1 och Botby var beroende av resultatet i sista matchen. I sista matchen vann Lyceiparkens skola mot Helsinge vilket gjorde att Botby gick vidare. Nu inväntar vi andra resultat och sedan ser vi vart nästa steg spelas och mot vem.