14 december 2012

Luciaförberedelser


   Vi nior fick igen det här året ordna Lucia. Förväntningarna var höga, vi ville inte misslyckas. Morgonen började med att alla träffades kl. 8 i auditoriet. Sakerna var på plats och vi började uppvärmningen. Alla var nervösa eftersom allt måste lyckas på en gång. Genrepet hade inte föregående dag gått så bra som man önskade.
   Allra mest nervös var själva Lucia, hon byttes ut på samma morgon som vi skulle uppträda. Riktiga lucian var ännu också sjuk men som tur hade vi en bra reserv, hon sjöng så bra. När vår lärare kom och säga att det var dags att bli klara kom paniken. Men som tur försvann den när vi började "ooa". Det var svårt att se trapporna eftersom det var så mörkt och man måste koncentrera sig på ljuset.

  Tack flickor för ett underbart Luciatåg, kunde inte ha lyckats bättre! Nästa gång är sedan på julfesten, hoppas riktiga lucian blir frisk :)


Efter lucian var alla glada över att allting hade gått som det skulle. Lucia sjöng underbart och tärnorna sjöng inte falskt. Stämmorna var perfekta, ljudet var underbart.

Fanny 9D & Martina 9E


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar