27 oktober 2014

Erasmus Minus Bullying LOGOTÄVLING!

 
Botby grundskola deltar  i ett  Erasmus+ skolsamarbetsprojekt tillsammans med skolor från Belgien, Bulgarien, Grekland, Italien, Polen, Rumänien, Spanien, Turkiet och Tyskland. Projektet som är ett tvåårigt EU-finansierat samarbetsprojekt heter "Erasmus Minus Bullying. Practices in Prevention and Intervention in European schools." Inom projektet utlyses nu en logotävling för att utse den logo som skall få representera projektet under de två verksamhetsåren.

Tävlingsregler
  • Din design måste vara ett originalverk som du skapat och du överlåter alla upphovsrättigheter åt partnerskolorna att använda logon på sina dokument och projektalster. 
  •   Namnet Erasmus Minus Bullying bör finnas med i utformningen av logon. Det får gärna framkomma att logon presenterar mobbningsförebyggande arbete.
  •  Ditt bidrag skall lämnas in i ett av följande format: jpg, gif eller png. Kom ihåg att logon skall kunna fungera både digitalt,  på papper och i tryck på tyg.
  •   Lämna in ditt bidrag senast 21.11.2014 kl. 12.00 till kent.soderstrom@edu.hel.fi.  Kom ihåg att bifoga följande uppgifter:
-   ditt namn
-   din skolas namn
-   ditt land

Vinnare och pris
Det vinnande bidraget i Botby grundskola utses av en jury som består av tre lärare och tre elever. Det vinnande bidraget belönas med 50€ och andra och tredje plats belönas med biobiljetter. Varje partnerskola väljer ut högst tre vinnande bidrag som skrivs ut på papper (A4 storlek) och tas med till det första projektmötet i Bulgarien. Under projektmötet väljer deltagande lärare och elever ut den vinnande logon som blir EMB projektets officiella logo.

 LYCKA TILL!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar